Rumah > tentang kami

Youbest kimpalan Ltd adalah salah satu daripada pembekal-pembekal utama di China untuk lanjutan automatik mesin kimpalan dan mesin memotong.

Melalui penyelidikan yang berterusan dan pembangunan yang disokong oleh kedalaman pengetahuan dan pengalaman, kami terus menghasilkan baru inovatif sawat kimpalan dan pemotongan penyelesaian.

Rangkaian menawarkan kami berbeza termasuk sistem kimpalan orbit, sistem kimpalan jentera automatik, barisan pengeluaran paip pasangsiap dan pemotongan automatik Mesin CNC.

Kita membezakan diri kita daripada inovasi teknikal, harga yang kompetitif, penyampaian yang cemerlang, Perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal bersama-sama dengan kami rangkaian rakan-rakan seluruh dunia.

Pelanggan kami meliputi pelbagai industri yang luas termasuk pembinaan kapal, luar pesisir, Kejuruteraan jentera, minyak & gas, petrokimia, dandang & exchangere haba, farmaseutikal, makanan & minuman, kebuk tekanan tinggi, tenusu, perlombongan, tenaga dan bahan kimia, Aeroangkasa dan Astronautik-cabang, kapal selam nuklear dan sebagainya.

Kami memandang ke hadapan untuk membincangkan permohonan anda.