Rumah > Berita > Kandungan
Beijing Essen kimpalan & memotong saksama 2016
Mar 11, 2016

Beijing Essen kimpalan & memotong saksama (BEW), yang ditaja bersama oleh Persatuan Kejuruteraan Mekanikal Cina (CMES), institusi kimpalan CMES, Persatuan kimpalan China (CWA), kimpalan peralatan Jawatankuasa daripada CWA, masyarakat kimpalan Jerman (DVS) dan Messe Essen GmbH, adalah salah satu dunia dua peneraju profesional kimpalan pameran. Ia menarik puluhan ribu profesional dalam kimpalan industri (pengilang, pengedar, agen, institusi penyelidikan, Jabatan-Jabatan Kerajaan, dan sebagainya) setiap tahun.

BEW telah berjaya mengadakan 20 kali, dan skala ia telah berkembang setiap masa. Walaupun pameran baru yang meningkat, banyak pameran yang terkenal seperti Lincoln, Panasonic, Golden jambatan, Kaiyuan Group, ABB, Beijing masa dan sebagainya, datang secara tetap, yang memastikan kualiti dan standard pameran itu. Bagi BEW 21, kawasan pameran kasar itu adalah ㎡with 84,700 yang lebih 900 peserta pameran dari 28 buah negara, antaranya pameran 189 adalah dari luar negara. Semasa pesta, 44,152 pelawat penyertaan daripada 49 buah negara dan kawasan telah datang untuk melawat pesta. Pelawat terdiri terutamanya daripada pembuatan jentera, vesel tekanan, pengeluaran automobil, lokomotif kereta api, saluran paip minyak, sektor industri pembinaan kapal, penerbangan dan angkasa. Hampir 40 jurnal profesional dalam dan luar negara, pameran-pameran yang berkaitan, laman web telah melaporkan pesta.

Sebagai pasaran yang terbesar dan paling berpengaruh acara, BEW menyediakan platform bagi domestik, serta dagangan import dan eksport seluruh dunia. Dalam kimpalan Essen Beijing 21th & saksama memotong dijangka akan berlangsung di New China International Exhibition Centre di Beijing pada 14-17, Jun, 2016.