Rumah > Berita > Kandungan
Welder Orbital untuk paip
Oct 29, 2016
Maklumat asas
  • Jurutera Oversea perkhidmatan yang ada: 2 "-60" Paip

  • Asal: China

  • Spesifikasi: Pelbagai jenis
Penerangan Produk

1, Semua Jawatan automatik Welding Machine ialah pengkhususan untuk Dia besar dan pertengahan saluran paip kimpalan bulat jahitan, reka bentuk dan pembuatan untuk semua kedudukan kimpalan automatik.


2, Mesin kimpalan adalah sesuai untuk Dia besar dan pertengahan paip kimpalan Hoting jahitan kimpalan pekeliling ini, mengisi kimpalan dan kimpalan topi cincin dikimpal kimpalan termit bersama itu, kimpalan pembungkusan dengan kimpalan skrin.


3, mesin kimpalan terdiri daripada empat bahagian: kimpalan kepala (termasuk sistem perjalanan trolly, kimpalan sistem berayun obor obor kimpalan untuk meningkatkan sistem, kimpalan sistem obor makan, kotak kawalan kimpalan), trek kimpalan, mengawal sistem, sumber kimpalan .


4, Disebabkan perancangan, terutamanya negara kita digunakan secara meluas lingkaran dikimpal paip perbezaan Dia adalah terlalu besar, dia paip ellipticity, alur Bevels pemprosesan yang ganjil, membawa kepada apabila pemasangan sehingga di tapak kerja, kadang-kadang akan berlaku lebar serong dan sempit berbeza-beza , yang jajaran dan sebagainya, tidak akan dapat dengan parameter serong hipotesis biasa untuk kimpalan selesai manik kimpalan halus, dalam kes ini pengimpal mesti melalui alat pemerhatian lebur, pelarasan parameter masa nyata, terutama amplitud getaran dan kedua-dua pihak masa bermastautin, boleh mendapatkan manik kimpalan halus.


5, penjanaan frekuensi elektrik Dianggap tak mantap dan negeri fana balas perlahan kualiti punggung kimpalan pengaruh di tapak kerja lapangan, telah menggunakan sumber kuasa penyongsangan ciri jalur lebar. Pada masa yang sama telah mengambil kira syarat-syarat pembinaan buruk di tapak kerja lapangan, beban peralatan meneruskan membawa permintaan yang tinggi khas, komponen penting, seperti motor elektrik, galas, sensor dan cip memilih syarikat khusus jenama terkenal bahagian import.


6, wafer litar kawalan dan mesin yang dibawa lengkap mengenai penuaan beban untuk memeriksa dan bergetar peperiksaan, jaminan peralatan ini kebolehpercayaan berlebihan benar-benar.


7, Satu jenis diameter paip terpakai satu jenis trek kimpalan yang dibuat khas, config standard hanya dengan satu trek spesifikasi kimpalan (menjadi mungkin pilihan).