Rumah > Berita > Kandungan
Mesyuarat STC Spring
Mar 13, 2016

Andamp minyak EWI's; Jawatankuasa Teknologi strategik gas (STC) akan mengadakan mesyuarat musim bunga tahun depan pada Selasa, 22 Mac, 2016, Houston di Marriott Koridor tenaga di Houston, Texas. Mesyuarat selama hari ini bertujuan untuk membentangkan keputusan program-program semasa, membincangkan langkah seterusnya untuk projek-projek tersebut dan mengenal pasti potensi skop kerja bagi projek yang akan datang untuk memenuhi terhadap bahan-bahan yang menyertai keperluan industri.


Acara akan kick-off dengan penerimaan tetamu makan malam Isnin, Mac 21, at 6:30 PM, STC ahli dan bukan ahli.

Pada hari Selasa, Mac 22nd, Sertai kami untuk satu STC ahli hanya sesi dari 9 AM - 12 PM, mempunyai andamp yang dialu-alukan; STC Kemaskini, terkini projek projek-projek berikut: kimpalan yang tinggi kekuatan keluli plat permohonan luar pesisir (54216STC), Pencirian Bahan Weld Arctic Perkhidmatan (54873STC), dan makluman terkini berkaitan EWI IRandamp; D Projek-projek.

Makan tengahari untuk ahli dan bukan ahli akan dihidangkan pada waktu tengahari pada 22hb ini. Ahli-ahli dan bukan ahli akan menikmati petang terdiri daripada pengenalan STC, dan cadangan projek FY16 (termasuk penambahbaikan Reka bentuk Riser keletihan, kimpalan yang tinggi kekuatan berpakaian paip keluli, patah berimpak merupakan ujian korelasi dan kesinambungan Arctic Weld guna habis projek).